Over ons

Laura Boccauw

“Geweldige dingen komen nooit voort uit je comfortzone.”

Laura, afgestudeerd als diëtiste aan Odissee Gent is een creatieve chaoot met veel positieve energie. Ze heeft het hart op de tong en is uiterst leergierig in haar vak. Vanaf de puberteit merkte ze zelf dat haar lichaam de rechte vormen vaarwel zei en moest ze leren leven met een vrouwelijk lijf (inclusief ronde vormen). Ze ontwikkelde uiteindelijk haar eigen gezonde levensstijl en merkte dat het lichaam dat daar bij komt kijken een gezond lichaam is. Haar missie: elke vrouw en man hun gezond lichaam geven dat bij een leuke levensstijl past.

Nell Lateur

“Exercise is a celebration of what your body can do, not a punishment for what you ate.”

Nell is de jongste van de 3 BODI POSI diëtisten en studeerde af aan de Hogeschool van Gent. Onmiddellijk daarna startte ze in de praktijk bij Laura en werd ze ondergedompeld in een wereld met visuele tools, body positivity, zelfliefde en liefde voor voeding. En laat dít nu in de smaak vallen! In haar tienerjaren probeerde ze allerlei diëten uit en daardoor weet ze wel dat deze NIET werken! Verder kan je Nell omschrijven als een vrolijke sportieveling en foodie die geduldig is en gepassioneerd voor haar vak.  

Hilde Winters

“If you don’t like it, don’t eat it! And if you like it, really savour it.”

Hilde is afgestudeerd als diëtiste aan het Rega-instituut in Leuven. Ze coacht met veel enthousiasme mensen naar een betere relatie met voeding. Ze is ten volle overtuigd dat body positivity aangevuld met evenwicht op vlak van zelfzorg en voeding leidt tot gelukkige mensen. En dat is haar doel! Hilde heeft bovendien een rugzak vol ervaring, een luisterend oor, is ondernemend en werkt doelgericht.